Max Albertus op Valderama Andalucia 2018

Max Albertus, de Nederlander die een wildcard kreeg, moest heel lang wachten en ging pas om 18.55 de baan in. Maar het was het wachten waard want Albertus maakte na de bogey op zijn eerste hole (10) een geweldige eagle op de par-5 elfde. De 24-jarige professional begon vandaag om 09.00 als ronde 2 wordt vervolgd dus op een score van -1 en een mooie zestiende plaats.

Aan kop na vandaag gaat de Engelsman Ashley Chesters met -5 Titelverdediger Sergio Garcia is gedeeld derde met -3.

De regen gooit weer roet in het eten nadat Max net zijn 2e ronde is begonnen, morgen pas weer verder en hopen op wat beter weer!

De Nederlanders Max Albertus en Joost Luiten zijn deze week op de golfbaan van Valderrama in Spanje te vinden. In het Andalucia Valderrama Masters heeft Joost Luiten na een lange periode van herstel nu zijn eerste ronde weten uit te spelen. Met 73 slagen (+2) zal Luiten rond de 80e plaats komen te staan als iedereen zijn tweede ronde heeft kunnen uitspelen. Door regen en onweer werd het spel voor meerdere uren stilgelegd waardoor zelfs een aantal spelers slechts een aantal holes maar konden spelen. Op vrijdagochtend vroeg zullen eerst die spelers hun eerste ronde moeten afmaken en onder hun Max Albertus. De Nederlander die begon op hole 10 met een bogey wist op de hole erna direct met een eagle zijn score onder par te krijgen maar moet er dus nog 16 spelen.